Stillads til udlejning af høj kvalitet

Har du behov for et stillads? Hos Hovedstadens Isolering ApS Stillads afd. tilbyder vi stilladser til både private og erhvervskunder. Vi har især mange kunder fra Ringsted, Køge og Slagelse.

Vi bygger selv vores stilladser, men benytter også vores egne underleverandører, der opstiller dem for os. Dette er organiserede underleverandører fra stilladsbranchen. Derfor vil du kunne vide dig sikker på, at du får et holdbart stillads af høj kvalitet.

Vi kan tilmed leje telte ud til fester, byggepladser og meget andet. Det skal dog også nævnes, at vi også har vores egne Haki-stilladser til egne produkter, som vi også lejer ud til vores kunder.​

Skriv eller ring for mere information

Skal du bruge et stillads? I så fald er du kommet til det helt rette sted.

Vores dygtige underleverandører opstiller vores stilladser, som vi lejer ud, og vi garanterer stilladser i høj kvalitet, der kan bruges til lige præcis din opgave.

Udover stilladser tilbyder vi også udlejning af festtelte. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan leje et stillads eller et telt hos os? I så fald skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at udfylde formularen på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, eller du kan sende en besked til e-mail: info@hovedstadensisolering.dk. Endelig kan du også vælge at ringe på telefon: 57 85 55 02.

Følg med på Facebook​

Vi vil løbende lægge historier fra hverdagen op på vores side. Så gå ind og synes om, og følg med i det vi laver af spændende arbejde.

- David Vandall​

- Johny Ottesen

- Helle Friis

- Cæcilie Oxholm-Priem

Vi er medlem af

Kontakt

​HOVEDSTADENS ISOLERING ApS

Ørslevvestervej 39

4100 Ringsted

Telefon: 57 85 55 02

Mobil: 25 54 59 02

Mail: info@hovedstadensisolering.dk