​Isolering af loft for brand, lyd og varme

Har du behov for hjælp til isolering af loft? Hos Hovedstadens Isolering ApS hjælper vi både private og erhvervskunder med loftisolering, vi har især mange kunder fra byer såsom Ringsted, Køge og Slagelse.

Udover isolering af loft tilbyder vi også hjælp til isolering af vægge, dette udføreres naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

Det er bl.a. vigtigt at isolere loftet i forbindelse med en renovering af ejendommen, dette gør vi ved hjælp af udlægning af granulat i etageadskillelser.

I den øverste lejlighed vil der ofte være et tørloft eller et tørrerum, og her isolerer vi for brand, lyd og varme.

Vi kan tilmed være behjælpelige med hulmursisolering, hvor vi blæser murer op ved hjælp af en granulatmaskine.

Hvad koster isolering af loft?

Søger du professionel hjælp i forbindelse med isolering af dine lofter, så skal du ikke lede længere.

Vi er autoriseret til indblæsninger, og vi kan desuden være behjælpelige med papirisolering samt isoler.

Men hvad koster isolering af loft egentlig? Dette afhænger naturligvis af opgavens opfang. Uanset hvad, garanterer vi konkurrencedygtige priser, for både private og erhvervskunder.

Skal du have en god pris på isolering af loft, eller isolering af lofter? Dette vil du med garanti kunne få lige her hos os.​

Ring eller skriv for at høre mere

Har du brug for hjælp til isolering af dit loft, eller isolering af dine vægge? Så har vi de helt rigtige folk og den bedste ekspertise til opgaven.

Vi hjælper både private og erhvervskunder med isolering af diverse ting, vi sørger også for, at der bliver isoleret for både brand, lyd og varme ved hjælp af etageadskillelse.

Vi tilbyder også hulmursisolering, og hos os er du altid garanteret et resultat i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? I så fald kan du kontakte os allerede i dag.

Du kan vælge at ringe til os på telefon: 57 85 55 02, eller sende en besked til os på e-mail: info@hovedstadensisolering.dk.

Endelig kan du også vælge at udfylde formularen på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Følg med på Facebook​

Vi vil løbende lægge historier fra hverdagen op på vores side. Så gå ind og synes om, og følg med i det vi laver af spændende arbejde.

- David Vandall​

- Johny Ottesen

- Helle Friis

- Cæcilie Oxholm-Priem

Vi er medlem af

Kontakt

​HOVEDSTADENS ISOLERING ApS

Ørslevvestervej 39

4100 Ringsted

Telefon: 57 85 55 02

Mobil: 25 54 59 02

Mail: info@hovedstadensisolering.dk